

AGENDA 25 March 2021 10.30 – 12.00 Virtual Teams meeting

ITEM	TIME	DETAILS	LEAD
1	10.30 (10 mins)	Welcome, introductions and apologies.	Laura All
2	10.40 (15 mins)	Introduction to the Maternity Voices Partnership What is an MVP? Why have an MVP? About me and my vision as chairperson Priorities Working together	Laura
3	10.55 (10 mins)	Examples of MVP achievements throughout the region.	Dani
4	11.05 (20 mins)	Gathering feedback and informationHow do we already gather feedback?How can we gather more feedback?	Laura All
5	11.25 (15 mins)	Connecting with service users • How can we increase awareness of the MVP?	Laura All
6	11.40 (5 mins)	How can the MVP help you – commissioners and providers?	Laura All
7	11.45 (5 mins)	Dad Matters	Ellie & Michael
8	11.50 (5 mins)	AOB	All
9	11.55 (5 mins)	Plan next meetings	Laura